Ex-topmodel Doutzen Kroes: “Dát is voor mij waar het leven om gaat”

Foto: NLBeeld

In 2022 nam Doutzen Kroes afscheid van haar carrière als topmodel. Als reden voor haar beslissing gaf ze aan niet langer te willen werken voor cosmetica- en modemerken waar ze inhoudelijk niet achter staat.

Sindsdien kiest ze vooral voor haar gezin: Doutzen trouwde in november 2010 met dj Sunnery James. Met hem kreeg ze twee maanden later zoon Phyllon en nog eens vier jaar later dochter Myllena.

Familiegeluk staat voor haar dan ook op de eerste plaats: “Dát is voor mij waar het leven om gaat”, citeert Story het voormalige topmodel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.