Prinses Laurentien: “ik ben diep beschaamd”

Foto: RVD - Jeroen van der Meyde

Prinses Laurentien toont wel vaker haar goed hart, maar de echtgenote van prins Constantijn praat nu openhartig over haar positie en wat haar drijft om de mensen te helpen…

Prinses Laurentien praat met Diana Matroos in de podcast van Stichting Ideële Reclame over hoe bevoorrecht ze is. En dan volgt er een opvallende uitspraak van Laurentien…

“Ik schaam mij eigenlijk, misschien wel ten diepste, als ik denk aan in wat voor erge situaties mensen opgroeien of de dingen die ze meemaken”, klinkt het bij prinses Laurentien in de podcast. Vanwaar dat gevoel van schaamte?

“Ergens schaam ik mezelf wel een beetje. Misschien omdat ik het zo goed heb”, klinkt het emotioneel bij prinses Laurentien in het gesprek met Diana Matroos. Vooral als mensen de hoop verliezen, raakt dat Laurentien enorm.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.