22/06/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Hoe rijk is Tino Martin?

Foto: Peter De Smedt

Tino Martin mag dan wel vooral het nieuws halen omwille van zijn drankproblemen, financieel lijkt het de zanger voor de wind te gaan…

“Tino Martin gaat financieel als een speer”, bloklettert Party. Ondanks de kritiek op zijn optredens, blijft zijn gage erg hoog. Hoeveel verdient Tino Martin?

“Een optreden van een half uurtje kost al snel 12.500 euro”, lezen we in Party. “En dat lijkt mensen geenszins af te schrikken, want Tino’s agenda loopt alleen maar voller en voller.” Hoe rijk is Tino Martin?

De cijfers van het bedrijf van de zanger kleuren alsmaar groener. In 2017 bedroeg het eigen vermogen van de ‘Tino Martin Entertainment BV’ amper 87.000 euro om twee jaar later maar liefst de 1 miljoen euro te overschrijden. Party trekt één duidelijke conclusie…

“Tino’s eigen vermogen is door het plafond geschoten”, pakt Party uit met een stevige quote. Zo zou het eigen vermogen van de zanger eind 2022 maar liefst 3,2 miljoen euro bedragen. En dan lijkt Tino Martin alvast nog geen negatieve effecten te ondervinden van zijn uitspattingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Prinses Laurentien: “ik ben diep beschaamd”

Next Article

Philippe Geubels: “het is een manier om met ellende om te gaan”

You might be interested in …

Showbiss.nl