29/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Prinses Ariane begint aan buitenlands avontuur in Italië

Foto: RVD

Nu iedereen in Nederland weer is teruggekeerd naar de schoolbanken is ook prinses Ariane, de benjamin in het gezin van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, naar Italië afgereisd om er haar studies aan te vatten aan het United World College Adriatic. Daar hoopt ze over twee jaar haar Internationaal Baccalaureaat, een vwo-diploma dat toegang geeft tot buitenlandse topuniversiteiten, te behalen.

Eerder liet koningin Máxima al weten dat ze het moeilijk vindt dat haar dochters uitvliegen, dat ze de stilte in huis vreest en dat ze hen mist als ze er niet zijn, ook al gunt ze haar meisjes van harte de kans om de wijde wereld in te trekken. Gelukkig heeft de koningin volgens Story één troost.

Ariane zal namelijk niet helemaal alleen in Italië zijn. Ook haar neef graaf Claus-Casimir, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, studeert er in de stad Turijn. Nu ligt Turijn niet bepaald om de hoek van Arianes nieuwe woonplaats Duino Aurisina – meer bepaald op zo’n 528 kilometer ofte vijfeneenhalf uur rijden – maar het feit dát ze de mogelijkheid hebben om elkaar op te zoeken, kan zomaar een geruststelling voor mama Máxima zijn, aldus het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Gert Verhulst openhartig: “Ik heb niets te verbergen”

Next Article

BZN-zanger Jan Keizer neemt het op voor ‘zijn’ Volendam

You might be interested in …

Showbiss.nl