BZN-zanger Jan Keizer neemt het op voor ‘zijn’ Volendam

Foto: Showbiss.nl

BZN-zanger Jan Keizer is een trotse Volendammer in hart en nieren. Wanneer iemand lacherig doet over ‘zijn’ Volendam, zoals onlangs Maarten van Rossem bij ‘De Slimste Mens’, dan kan hij ook niet anders dan van zich laten horen. En dat doet hij dan ook in Party.

“Ach, laat Maarten van Rossem maar lekker kletsen”, zegt Jan “Als ik hem bij de aankondiging op tv zie, dan denk ik: ‘man, ga eens rechtop zitten’. Het lijkt net alsof-ie in slaap valt. En dan zegt hij dat Volendam een ‘boerendorp’ is”, lacht Jan. “Ach, laat het hem lekker zeggen. Ik weet dat het niet zo is. En ik weet het zéker, haha! Maar hij niet hoor.”

Toch benadrukt de voormalige BZN-zanger dat hij niet boos is op Maarten van Rossem. “Nee, ik ben niet boos op hem om die uitspraken. Ieder mag een eigen mening hebben, maar hij heeft gewoon geen gelijk. Dat zeg ik dan weer”, knipoogt Jan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.