Prinses Amalia wil gouden kooi achter zich laten

Foto: RVD

Prinses Amalia had haar studentenjaar waarschijnlijk anders voorgesteld. Door de bedreigingen aan haar adres was het voor de prinses onmogelijk om als een gewone student de lessen bij te wonen.

Er wordt gefluisterd dat het koningshuis het roer volgend schooljaar wil omgooien. Zo zou volgens Weekend de prinses volgens jaar niet langer les volgen in Amsterdam. “Ik ben enorm dankbaar dat de universiteit zo met me meedenkt en meedenkt met mijn situatie”, geeft de prinses aan.

De prinses heeft al haar lessen namelijk online kunnen meevolgen. Oorspronkelijk vanuit haar gouden kooi in het paleis maar gaandeweg volgde ze ook les op andere plekken zoals in Madrid.

Geruchten doen zelfs de ronde dat de prinses haar studies gaat verderzetten in de Spaanse hoofdstad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.