Patty Brard en dochter Priscilla deelden bijzonder moment

Foto: VTM

Hoewel presentatrice en zangeres Patty Brard jarenlang een getroebleerde relatie had met zowel haar dochter Priscilla als haar moeder Gerda, beleefde de drie nog mooie momenten samen aan het einde van Gerda’s leven.

Een zo’n mooi moment was – ondanks het verdriet – het moment waarop hun moeder en grootmoeder stierf. Ze zijn dan ook blij dat ze dat moment toch samen konden beleven. Dat vertellen Patty en Priscilla in Libelle.

“We waren samen bij oma toen ze stierf”, herinnert Patty zich. “Ik zat bij haar voeten, Priscilla bij haar gezicht en Lientje, de vrouw van mijn overleden broer bij haar handen… ‘Ga maar, het is goed’, zeiden we. En toen ging ze”, aldus de zangeres. “Het was zo vredig”, beaamt Priscilla.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.