Presentatrice Floortje Dessing naar het ziekenhuis

Foto: Brunopress.nl

Presentatrice Floortje Dessing belandde in het ziekenhuis na een val van de trap. Daarbij liep ze twee hoofdwonden op aan de achterzijde van haar hoofd. Wonden die in het ziekenhuis gelijmd moesten worden.

Waarschijnlijk gebeurde het ongeluk terwijl de presentatrice bezig was met haar telefoon en tegelijkertijd van de trap afliep, zo schrijft ze alvast op haar Instagrampagina: ‘De trap aflopen + appen = dom = EHBO.’ Verder bedankte ze in haar post ook nog de medewerkers van het ziekenhuis voor de goede zorgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.