Pijnlijke getuigenis Bridget Maasland: “ik was 33 jaar toen het gebeurde”

Foto: VTM

Steeds meer BN’ers zweren de alcohol af. Evi Hanssen schreef er zelfs een volledig boek over. Maar nu komt ook Bridget Maasland met een opvallend verhaal.

Zo besloot ook Bridget Maasland geen druppel meer aan te raken. Nochtans had Bridget pas op latere leeftijd de geneugten van alcohol ontdekt…

“Pas na mijn scheiding ben ik beginnen drinken. Ik was toen 33”, doet Bridget Maasland haar verhaal in LINDA. Het gebeurde met een vriendin…

“Een vriendin die in hetzelfde schuitje zat, kwam bij me wonen en samen hebben we heel wat avonden met veel wijn aan de keukentafel gezeten. Een soort verlate puberteit”, lacht Bridget Maasland in het magazine van Linda de Mol. En dat was toch verrassend voor Bridget…

Voordien had Bridget Maasland zelden losbandig gedrag vertoond en gedroeg ze zich altijd eerder braaf. Maar al snel volgde een hard besef…

Eenmaal ze begon te drinken, kwam Bridget er ook snel achter dat ze na een avondje doorzakken ook altijd een week moest bijkomen. “Zelfs een glaasje bij de lunch was al funest voor de rest van mijn dag.” En dus trok Bridget Maasland een duidelijke conclusie…

“Ik kan er lichamelijk gewoon niet tegen. Tweeënhalf jaar geleden ben ik definitief gestopt”, verduidelijkt Bridget Maasland in LINDA waarom ze besloot definitief de alcohol af te zweren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.