Zorgen voor Dyantha Brooks: “moet ik daar onzeker over zijn?”

Foto: William Rutten/SBS6

Dyantha Brooks worstelde plots met overgewicht na haar tweede zwangerschap. De Shownieuws-presentatrice was maar liefst 30 kilogram bijgekomen. Hoe ging ze daarmee om?

Dyantha sloeg er uiteindelijk in op eigen kracht de overtollige kilo’s kwijt te spelen, maar hoe voelt ze zich ondertussen? Voelt ze zich onzeker over haar lichaam nu ze twee prachtige kinderen op de wereld heeft gezet?

“Ik heb twee kleine kinderen, waarvan één nog fulltime thuis, dus ik heb geen tijd voor de schoonheidsspecialiste”, klinkt het eerlijk bij Dyantha Brooks in Party. Al moet ze als tv-gezicht natuurlijk wel enkele noodzakelijke dingen blijven doen…

“Ik laat wel mijn haar en mijn nagels doen omdat dat meteen zichtbaar is, maar ik doe niet aan botox of andere dure behandelingen”, voegt Dyantha eraan toe in Party. Zou Dyantha ooit een esthetische ingreep overwegen?

“Ik heb weinig rimpels, maar sinds ik ben afgevallen heb ik wel meer lijntjes in mijn gezicht. Al maakt dat me niet onzeker, het is wat het is”, blijft de presentatrice nuchter op dat vlak. “Op uiterlijk vlak streef ik niet zo nodig de perfectie na.”

En sowieso ziet Dyantha Brooks er nog steeds prachtig uit, laat dat duidelijk zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.