Pijnlijk moment voor Máxima

ByLisa Paulussen

06/09/2023
Foto: RVD

Koningin Máxima beleefde volgens Story een pijnlijk moment toen ze nog niet zolang geleden de Dutch Grand Prix Formule 1 op het circuit van Zandvoort bezocht.

Hare Majesteit werd immers compleet genegeerd door de tweede in de race, de Spaanse F1-racepiloot Fernando Alonso, toen ze hem in het Spaans aansprak.

Dat pijnlijk moment werd gelukkig goed gemaakt door de grote winnaar van de race, onze landgenoot Max Verstappen. Hij had wél oog voor de koningin. Sterker nog: hij omhelsde haar zelfs innig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.