Bedroog Wendy van Dijk haar man?

Foto: VTM

Volgens de geruchtenmolen in tv-land zou het huwelijk van SBS6-gezicht Wendy van Dijk en haar man tv-strateeg Erland Galjaard opnieuw onder hoogspanning staan. Dit nadat het koppel eerder in 2019 al eens een, bevestigde, huwelijkscrisis doormaakte. Maar hoe is het ook alweer zover kunnen komen? Story reconstrueerde het verhaal.

Dat het huwelijk van Wendy en Erland onder druk was komen te staan, kon direct teruggeleid worden naar de zakelijke contacten die beiden waren gaan onderhouden met Robbert Boekema. Hij en Wendy begonnen in 2018 een eigen fitnessbedrijf: DISQ Mobile Gym Nederland. Onder die gezamenlijke vlag verzorgden ze online trainingen. In eerste instantie verliep deze samenwerking succesvol.

Desondanks kregen Robbert en Wendy gaandeweg toch onenigheid, waarop de twee een juridisch geschil uitvochten dat in 2020 tot het faillissement van DISQ Mobile Gym Nederland leidde. Uit één van de rechtszaken tussen hen kwam naar voren dat Wendy en Robbert een geheime relatie zouden hebben gehad. In de rechtszaal vertelde Robbert dat na het verbreken van hun geheime relatie de zakelijke samenwerking met Wendy ook stokte, en hun bedrijf mede om die reden richting de rand van de afgrond gleed.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.