24/02/2024
Antwerpen, BE 4 C

De Nederlandse showbiss

Peter Gillis door het dolle heen: ‘Daar issie dan….’

Foto: SBS6

Ondernemer Peter Gillis denkt weer aan zijn kassa, kan je hem ongelijk geven? Via zijn sociale media kondigde het ‘Massa is Kassa’-gezicht één van zijn nieuwe avonturen aan: een kookboek. Ja, u leest het goed, een kookboek.

“Daar issie dan… De cover van mijn kookboek ‘Hatseflats’! Wie had dit ooit van tevoren bedacht? Mijn eigen kookboek. Ikzelf in ieder geval ook niet… maar het boek wordt prachtig”, schrijft Peter Gillis op Instagram bij de foto van de cover van het boek. 

Op die foto lijkt hij een ei op de kofferbak van zijn wagen te bakken. Ja, dat zou wel eens kunnen lukken, maar de kans is héél klein dat hij dat ei echt op zijn wagen gebakken heeft. Wellicht stond er een hele keukenbende klaar om dat ei net voor de fotoshoot te bakke. Als het al een echt ei is, want bij culinaire foto’s is er vaak sprake van bedrog. Nu ja, terug over naar het boek!“Met dit boek in handen kan iedereen koken! Kan niet wachten op het moment dat het kookboek in het najaar in de schappen ligt…”, besluit Peter Gillis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Linda de Mol probeert al het mogelijke

Next Article

Jeroen van der Boom kan het zich niet voorstellen

You might be interested in …

Showbiss.nl