Linda de Mol probeert al het mogelijke

Foto: VTM

Ze blijft Jeroen Rietbergen steunen

2023 is al een zwaar jaar geweest voor Linda de Mol, de ster lijdt namelijk erg onder het zwaard dat Jeroen Rietbergen boven het hoofd hangt.

Jeroen was betrokken bij het The Voice of Holland schandaal en zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. De musicus wordt momenteel zelfs vervolgd voor een verkrachting die in 2018 zou hebben plaatsgevonden.

Tijdens deze moeilijke periode is Linda steeds achter Jeroen blijven staan en blijft ze hem steunen waar mogelijk. Ze zou de componist zo goed mogelijk proberen te helpen om herhaling blijvend te voorkomen, zo valt in Story te lezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.