Patty Brard schaamt zich nog steeds

Foto: SBS6

Zelfs nu zou ze het nooit meer opnieuw doen

Het is ondertussen een iconisch tv-moment geworden: Patty Brard die tijdens het tv-programma “Sterren Springen” van de hoge duikplank springt en vervolgens met haar gezicht plat op het water stort.

Onlangs vertelde Patty in de YouTube serie “Open Kaart” aan Robbert Rodenburg, dat ze nog steeds spijt heeft van haar duikplank-moment van enkele jaren geleden, zo valt in Party te lezen.

Opvallend, de ster schaamt zich niet zozeer over de val maar wel over haar badpak. “Ik schaam me nog eerder over het feit dat ik me zo op televisie heb vertoond in badpak dan voor de val zelf”, laat Patty optekenen.

Wanneer de reporter vraagt of Patty ooit nog eens zou overwegen om aan het programma deel te nemen nu ze zo’n 35 kilo minder weegt, zegt Patty vastberaden “Nee!”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.