Albert Verlinde: “Had ik niet moeten doen”

Foto: VTM

“Ik heb er spijt van”

We doen allemaal wel eens uitspraken waar we later spijt van hebben, zo ook Albert Verlinde. Al had zijn uitspraak wel serieuze gevolgen, zo valt in Party te lezen.

Albert Verlinde heeft namelijk een uitspraak gedaan over collega Humberto Tan, waarin Albert hem beschuldigde van mogelijk grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn talkshow “RTL Late Night”.

Deze woorden schoten duidelijk in het verkeerde keelgat bij Humberto want de presentator legde prompt een klacht neer voor lasterlijke uitspraken. Het Openbaar Ministerie ging mee in dit verhaal en legde Albert een geldboete op.

“Ik kan er niet verder op ingaan, maar daar heb ik spijt van”, liet Albert onlangs optekenen in “Mezza”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.