28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Normaal studentenleven voor Amalia?

Foto: RVD

Normaalgezien zou prinses Amalia bij de start van haar studentenleven in Amsterdam samen met twee vriendinnen een studentenhuis betrekken in de hoofdstad. Maar de verdieping die voor haar gereserveerd werd staat inmiddels nog steeds leeg. En dat heeft alles te maken met de ernstige bedreigingen die door figuren uit de Amsterdamse onderwereld werden geuit aan haar adres.

Uit veiligheidsoverwegingen ging de deur van het studentenhuis onherroepelijk dicht voor de Prinses van Oranje, die sindsdien van thuis – Paleis Huis ten Bosch – naar de campus pendelde. Maar nu zou volgens Story de deur van dat studentenhuis toch weer op een kier komen te staan zijn voor Amalia.

De hoofdverdachte in de zaak, van wie op basis van een onderschept bericht gevreesd werd dat hij een ontvoering van of zelfs een moordaanslag op de troonopvolgster zou beramen, wordt na intensief onderzoek niet langer als een ernstige bedreiging beschouwd. En dat is goed nieuws voor Amalia. Misschien mag ze nu toch nog hopen op een ietwat normaal studentenleven, op kamers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Bridget Maasland begraaft de strijdbijl

Next Article

Thijs Römer krijgt goede raad van collega-artiest: “Gevangenis is geen enge plek”

You might be interested in …

Showbiss.nl