Bridget Maasland begraaft de strijdbijl

Foto: VTM

Nadat er commotie ontstond omdat illusionist Hans Klok online nogal ordinair gescholden zou hebben op presentatrice Bridget Maasland, die hij naar het schijnt niet kon luchten of zien, besloten hij en Bridget om de strijdbijl te begraven

De vete tussen hen ontstond omdat Bridget Hans’ beste vriendin en voormalig illusionist-assistent Nathalie, die op 43-jarige leeftijd overleed aan een slepende ziekte, niet heel erg netjes zou behandeld hebben tijdens haar ziekteperiode. Nathalie was namelijk de stiefmoeder van Bridgets zoon Mees.

Maar na Hans’ laatste uithaal stuurde Bridget hem gewoon een bericht met de boodschap ‘Als je zo’n probleem hebt met mij waarom bel je me dan niet op?’ Hierop reageerde hij meteen met excuses en een voorstel om de strijdbijl te begraven, dat ze in dank aannam. “Ik vind het van Bridget heel erg volwassen dat ze me een bericht heeft gestuurd”, zegt Hans. “Ze heeft wel ballen. Ik denk dat onze paden zeker nog wel een keer zullen kruisen en dit is dan een beginnetje geweest”, vervolgt hij. “Boos zijn is niet erg, boos blijven wél”, concludeert de illusionist.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.