29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Nieuwe huwelijkscrisis voor Wendy van Dijk?

Foto: VTM

In showbizzmiddens gonst het al een hele tijd van de geruchten dat het huwelijk tussen SBS6-presentatrice Wendy van Dijk en tv-bons Erland Galjaard op barsten zou staan. 

Hoewel het koppel zelf nauwelijks iets loslaat over eventuele huwelijksproblemen, zijn er volgens Party toch een paar aanwijzingen dat er wellicht iets speelt. Zo staat in de koopakte van het luxeappartement in Rotterdam dat Erland op zijn eigen naam kocht expliciet vermeld dat hij het pand zelf gaat bewonen. Bij de vroegere aankoop van een bovenhuis in Amsterdam dat hij als muziekstudio gebruikte werd dit niet vermeld. Ook van de toestemming die Wendy voor de aankoop in Amsterdam moest geven wordt deze keer geen melding gemaakt.

Mocht hun huwelijk dus effectief in zwaar weer verkeren, dan zou dat al voor de tweede keer het geval zijn. In 2019 was dat ook al eens het geval toen Wendy naar verluidt gevoelens zou gekregen hebben voor een zakenpartner. Destijds bevestigde het koppel hun huwelijksproblemen wel, en wisten ze elkaar uiteindelijk ook terug te vinden in de liefde. Laat ons hopen dat hen dat nu ook weer lukt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

 ‘Boer Zoekt Vrouw’-boer Riks Zomer moest wennen aan het huwelijk.

Next Article

Marco Borsato op de beklaagdenbank

You might be interested in …

Showbiss.nl