Nederlandse artiesten doen het goed bij de Zuiderburen

Foto: Videoland

Het is zomer en dat wil zeggen dat er heel wat muziekprogramma’s worden opgenomen. Onlangs waren er opnames voor muziekfeest op het plein waar heel wat Nederlandse artiesten een nummer mochten brengen.

Grote afwezige tijdens dat programma was André Hazes. Hij kreeg geen plaats in het programma om zijn nummer te brengen.

Opvallend genoeg mag hij wel een nummer komen zingen tijdens de opnames van ‘Tien Om Te Zien’ in België. Daar verwelkomen ze hem graag.

Heel wat Nederlandse artiesten doen het opvallend goed in België. Onder andere Jaap Reesema, Snelle, Kriss Kross Amsterdam en Kenny B worden regelmatig uitgenodigd in de muziekprogramma’s van Nederlands buurland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.