Jeroen van der Boom: “Bewust mee gestopt”    

Sinds kort presenteert Jeroen van der Boom het programma “Holland Zingt Hazes”. Wat direct opvalt is dat Jeroen, meer dan ooit, ontspannen aan het presenteren was.

“Weet je wat ik de laatste jaren doe?” vraagt Jeroen aan Party. “Ik sta niet meer voor de camera of voor een groep als presentator, maar gewoon lekker als mezelf.”

Jeroen geeft aan dat dit ook voor hem veel comfortabeler voelt. “Ik ben niet bezig om leuk over te komen, ik voer gewoon een leuk gesprek en daar komt af en toe een grapje bij en een beetje zelfspot.”

Sinds een jaar of twee, drie is Jeroen, naar eigen zeggen, bewust gestopt met “presentator spelen”. Ik ben net 51 geworden en wil gewoon een beetje lol maken. Ik heb het naar m’n zin zoals het nu gaat”, besluit de presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.