Natasja Froger over afscheid van RTL

Na het vertrek van zijn vrouw Natasja, liet zanger René Froger zich eerder ontvallen dat hij het niet netjes vond hoe RTL4 haar aan de kant heeft gezet. Hij vond dat het niet zorgvuldig was gegaan.

Story peilde bij Natasja naar haar eigen gevoel hierover, en wil ineens ook weten wat ze ervan vindt dat haar programma ‘Voor hetzelfde geld’ nu door iemand anders wordt gepresenteerd. “Ik vind dat echt non-nieuws”, zegt Natasja.

“Mijn contract was al heel lang geleden afgelopen en ik werkte op programmabasis”, gaat ze verder. “Ik begreep ook niet waar iedereen zich druk om maakte. Lief, maar onnodig. En ik blijf televisie maken. Voor TLC en bij SBS6 beginnen we weer met ‘Bonje met de buren’. Ik verveel me zeker niet”, benadrukt Natasja.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.