20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Amalia wil iemand naast zich

Foto: RVD

In eigen land krijgen we de Prinses van Oranje amper te zien in het openbaar. Enkel op Koningsdag en Prinsjesdag geeft ze acte de présence. Voor de rest lijkt ze zich vooral op haar studies aan de Universiteit van Amsterdam te willen concentreren. Om die reden stort ze ook nog steeds de staatstoelage waar ze jaarlijks recht op heeft als meerderjarige troonopvolger steeds terug in de schatkist.

Opvallend is wel dat ze in het buitenland wel al heel wat koninklijke evenementen bijwoonde. Zo was ze in mei aanwezig op een receptie in Buckingham Palace ter gelegenheid van de kroning van de Britse koning Charles III, net als op het huwelijk van de Jordaanse kroonprins een paar weken later.

De zinsnede ‘van een huwelijk komt een huwelijk’ in het achterhoofd, lijkt Amalia vooral de koninklijke feesten af te schuimen in de hoop zo een geschikte partner tegen het lijf te lopen. Als troonopvolgster kan ze immers niet zomaar via Tinder op zoek gaan naar een partner. En volgens een bron dichtbij de koninklijke familie wil Amalia effectief iemand naast zich. Met de steun van een partner zou ze zich namelijk meer gesterkt voelen in haar toekomstige rol volgens Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Paul de Leeuw gaat door de hel 

Next Article

Natasja Froger over afscheid van RTL

You might be interested in …

Showbiss.nl