Montana Meiland doet bekentenis: “Ja, dat heb ik gezegd!”

Foto: William Rutten/SBS6

Het is geen geheim dat de Meilandjes geen blad voor de mond nemen. Ook Montana Meiland doet soms uitspraken waarvan ze achteraf niet zo goed meer weet waarom ze dat net gezegd heeft.

Zo staat er op de scheurkalender van de Meilandjes te lezen dat ze Frans Bauer de lelijkste man in Nederland vindt.

“O ja, dat heb ik gezegd… waarom? Ja, dat weet ik niet. Ik had dat al van kleins af aan, dat ik bij hem dacht: wat een rare man. Die vraag kwam langs voor de kalender en dat antwoord kwam bij mij naar boven”, lacht Montana in Weekend.

Wie ze wel een bekende knappe man vindt, daar moet ze even over nadenken. Want ook daar heeft ze niet meteen een antwoord op.

“Waar ik nu als eerste aan denk qua uiterlijk is George Michael of zo. Zo cliché, ik weet het. Maar als ze maar een beetje groot zijn, niet te klein. Dat is dan zo onhandig met hoge hakken en zo. Dat is altijd wel een dingetje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.