Model Chanel Joppart treedt uit de schaduw van Sergio Herman

Foto: VTM

Topchef Sergio Herman en het Vlaamse model Chanel Joppart zetten een punt achter hun relatie, zo is in Story te lezen.

Wat voor velen als een donderslag bij heldere hemel aankomt, is voor anderen dan weer geen verrassing. Zo lieten enkele vrienden al een tijdje geleden blijken dat ze hun twijfels hebben over de compatibiliteit van de twee sterren.

“Chanel houdt ervan om zelf in de belangstelling te staan. Maar als partner van Sergio zal ze af en toe tevreden moeten zijn met een plaats in de schaduw”, zei één van haar vrienden toen in Dag Allemaal.

Profetische woorden zo, blijkt achteraf.

De ex-vrouw van Sergio, Ellemieke Vermolen geeft op haar beurt dan weer aan dat ze na een moeilijke periode weer helemaal klaar is voor een nieuwe relatie. “Ik heb weer zin in de liefde” zo liet ze in Story optekenen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.