Gerard Joling kijkt vooruit

Foto: Peter De Smedt

Gerard Joling staat al bijna 40 jaar op de planken. In al die tijd heeft hij een fortuin bij elkaar gezongen. Het eigen vermogen van zijn bedrijf zou maar liefst 16 miljoen euro bedragen. Maar wat gebeurt er met dat geld wanneer Gerard er niet meer is? Hij heeft immers geen partner of kinderen om het aan na te laten. Weekend zocht het uit.

“Niemand weet wat ik bezit. Ik leef lekker zoals ik leef, en geld is nooit mijn prioriteit geweest”, reageert de zanger gevraagd naar een reactie. “Ik ben daar niet druk mee en ik denk er ook niet over na.”

Al geeft hij wel toe niet totaal onvoorbereid te zijn op zijn eigen eindigheid: “Mijn testament is al gemaakt”, bevestigt hij. “Maar wat daarin staat is geheim.” Familieleden en vrienden zullen de komende jaren dus nog genoeg kunnen speculeren of zij al dan niet ooit de gelukkige erfgenamen van Gerards zangmiljoenen zullen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.