14/04/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Medestudenten klagen over kroonprinses Amalia

Foto: RVD

Het blijft erg jammer dat kroonprinses Amalia niet volop van het studentenleven kan genieten. Door de dreiging die boven haar hoofd hangt moet ze nog steeds rekening houden met enkele veiligheidsmaatregelen en wordt daardoor belemmerd in haar gewone doen en laten.

Wat Amalia vooral niet hoeft te laten zij de tripjes en werkreisjes naar het buitenland. En dat valt niet meteen in goede aarde bij haar studiegenoten op de Universiteit van Amsterdam.

Haar medestudenten klagen voornamelijk over haar laatste reis naar het Caribisch gebied van Nederland. Hoewel het om een officiële werkreis lijkt te gaan, zijn haar medestudenten er niet erg gelukkig mee.

Zo zouden sommige van haar klasgenoten geklaagd hebben dat de prinses schooldagen mocht overslaan om toch maar de Caribische tour te voltooien.

Dat zal Amalia natuurlijk niet graag horen. De jonge prinses snakt al zo lang naar een beetje vrijheid en nu lijkt er ook nog eens kritiek te komen wanneer ze dat beetje vrijheid krijgt; Niet verwonderlijk dat ze momenteel liever in het buitenland verblijft dan in Nederland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Nieuwe familieshow ‘Freeks Saturday Nigth Safari’ bij BNNVARA op NPO 1

Next Article

Wie reist het snelst van Mexico-City naar Ushuaia?

You might be interested in …

Showbiss.nl