13/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Maxime Meiland heeft een opvallend talent

Foto: SBS6

Ze heeft er al veel voordeel bij gehad

Maxime Meiland en haar gezin houden overduidelijk van verhuizen. Zij verhuisden voor de derde keer op behoorlijk korte tijd naar een nieuwe woonst en blijft maar bezig met verhuisdozen uitpakken.

Toegegeven, Maxime heeft niet altijd veel geluk gehad met de woningen die ze kocht. Zo was er ooit het Franse Chateau Marillaux waar het hele gezin woonde.

Ze woonden er nog maar net, of er viel een brief op de deurmat van de gemeente dat er voor het gedeelte waar Maxime woonde, geen woonvergunning was afgegeven, schrijft Party.

Maxime die weinig zin had in gedoe, net zoals haar ouders, besloten om de woning te koop te zetten en uit te kijken naar een nieuw optrekje waar ze toch allemaal samen zouden kunnen gaan wonen.

Dat zou er uiteindelijk nooit meer van komen, want Leroy, de man van Maxime heeft liever een eigen stekje. En zo kocht het koppel de voorbije maanden nog enkele woningen. Eerst eentje in Noordwijk, en later een half vrijstaande villa op een andere plaats.

Maar Maxime en Leroy leiden weinig verlies aan al hun verhuizen. Het eerste huis wisten ze te verkopen met een winst van 46.000 euro en het tweede huis wisten ze te kopen voor 1,2 miljoen in plaats van 1.250.000 euro.

Ook in dat laatste huis bleef het gezin niet wonen. Want ze hadden hun zinnen gezet op een vrijstaande villa met verwarmd zwembad. Vraagprijs? Zo’n 2.295.000 euro. Te hoog gegrepen? Niet voor Maxime Meiland.

De bank wou niet zo snel nog een lening geven voor de nieuwe aankoop en ze vreesden ervoor dat de vorige woning van het koppel niet snel verkocht zou worden.

Maar ze kregen ongelijk. De villa werd heel snel verkocht en ze wisten het ook nog eens boven de vraagprijs te verkopen. Het is bijna een wonder te noemen.

Wie dus iemand zoekt om zijn of haar onderhandelingen te laten uitvoeren, kan maar beter bellen naar Maxime Meiland. Na de vele verkopen van haar huizen, lijkt zij toch wel echt een kei te zijn in onderhandelen.

Maar laten we vooral ook niet vergeten dat Maxima ontzettend blij is met haar nieuwe woning. Dat vertelt ze zelf in Party. “Ik kan het nog niet bevatten. Nooit kunnen bedenken dat ik/ wij dit zouden behalen. Intens gelukkig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Kitty Mager uit Big Brother heeft fantastisch nieuws

Next Article

Emma (14) uit Kerkrade grote winnares Ministars

You might be interested in …

Showbiss.nl