14/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Martijn Krabbé: “Waar moet je het over hebben?”

Foto: Tom Suyk

Iets meer dan een jaar na de vreselijke onthullingen bij ‘The Voice Of Holland’ heeft het OM eindelijk een uitspraak gedaan over de beschuldigde mannen. Marco Borsato komt er goed vanaf, maar voor Ali B en Jeroen Rietbergen ziet het er minder rooskleurig uit.

Zij zullen toch worden vervolgd voor hun daden en hun grensoverschrijdend gedrag dat ze hebben vertoond bij de kandidaten van het programma. En daar baalt Ali B heel erg van.

“Ik doe momenteel mediation-gesprekken met de vrouwen die aangifte hebben gedaan. Deze gesprekken lopen en zijn zeer waardevol. We hebben het OM verzocht deze gesprekken af te wachten. Dat ze daar niet voor hebben gekozen is onbegrijpelijk, zeker nu deze binnen afzienbare tijd zouden worden afgerond”, schrijft Ali B op Instagram.

Collega Martijn Krabbé begrijpt niet waarom Ali B zo boos is. Dat vertelt hij bij Jinek. “Ik hoorde dat Ali met die mediation bezig is. Nou ja, daar kan natuurlijk nooit iemand tegen zijn als je zoiets gaat doen, maar dat staat natuurlijk helemaal los va wat het Openbaar Ministerie onderzoekt. Dat zijn 2 verschillende dingen.”

Het voorbije jaar heeft Martijn geen contact meer gehad met Ali B en ook niet met Jeroen Rietbergen. Ook al voelt hij de behoefte om hen toch eens te bellen, hij twijfelt ook heel erg. “Maar waar moet je het over hebben?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Koningin Maxima pakt de Franse pers in

Next Article

Ali B heeft vertrouwen in de rechtbank

You might be interested in …

Showbiss.nl