28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Ali B heeft vertrouwen in de rechtbank

Showbiss.nl

Rapper Ali B heeft op Instagram opgelucht gereageerd op het nieuws dat het Openbaar Ministerie (OM) de zaak tegen hem heeft geseponeerd. Deze zaak kwam eerder prominent aan bod in het tv-programma Boos.

In de post legt Ali B uit dat hij altijd heeft gezegd dat er geen strafbaar feit is gepleegd en dat het OM hem nu gelijk geeft. Wel uit hij zijn verbazing over het feit dat het OM niet tot een algeheel sepot is gekomen. Ali B denkt dat dit te maken heeft met de druk van de publieke opinie.

De afgelopen veertien maanden heeft Ali B er alles aan gedaan om snelheid te krijgen in het onderzoek en om duidelijkheid te krijgen. Hij heeft in overleg met het OM gesprekken aangevraagd met de vrouwen die aangifte hebben gedaan. Deze gesprekken lopen nog en zijn zeer waardevol.

Ondanks de onzekerheid heeft Ali B met alles mee gewerkt en zal hij dat blijven doen. Hij heeft het volste vertrouwen in een juiste beslissing van de rechtbank.

De zaak heeft voor veel ophef gezorgd in de media. Het is afwachten wat de uitkomst van de gesprekken zal zijn en wat de verdere gevolgen voor de rapper zullen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Martijn Krabbé: “Waar moet je het over hebben?”

Next Article

Wolter Kroes heeft pech

You might be interested in …

Showbiss.nl