Marieke Elsinga onder vuur: “Wat een dom programma”

Foto: Tom Cornelissen

Marieke Elsinga was ontzettend blij dat ze haar allereerste programma op televisie mocht presenteren: ‘Alles Is Muziek’. Het promofilmpje van het programma is nu ook voor het eerst op televisie verschenen en niet iedereen leek laaiend enthousiast te zijn.

Zo vond Gijs Groenteman, een belangrijke prominent bij NPO dat het een erg dom programma lijkt. En ook één van zijn collega’s, Marcel van Roosmalen lijkt er niet positief over te zijn.

“Ik weet het niet. Ik word hier echt heel somber van. Ook die Marieke Elsinga. Ze staat hier gitaar te spelen op een hark. Ik denk: is dit serieus? Droom ik? Zit ik hierover te praten? Het is toch walgelijk?”

Gijs vindt het schandalig dat RTL4 Marieke zo laat terugkeren na enkele maanden zwangerschapsverlof.

“Ik vind het zielig. Ze is net terug van zwangerschapsverlof en die moet nu een programma gaan maken waarin mensen op stofzuigers en wijnglazen aan het slaan zijn om er ‘muziek’ uit te laten komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.