Geraldine Kemper: “Het is levensgevaarlijk”

Foto: Play4

Geraldine Kemper gaat graag op wintersport. Samen met haar partner Freek geniet zij elk jaar van het skiën en de après-ski natuurlijk. Meestal gaat het koppel samen met andere mensen naar sneeuwgebieden.

Geraldine staat graag op de latten, al vraagt ze zich soms wel eens af waarmee zij bezig is. Eerst met de skilift omhoog, dan naar beneden skiën, weer naar boven, weer naar beneden, enzovoorts. En dan kan er wel eens iets fout lopen.

En val kan serieuze gevolgen hebben. “Het is voor ons werk ook niet handig als je iets breekt, maar ik vertik het om het niet te doen”, vertelde Geraldine in haar podcast.

“Weet je, ik presenteer Big Brother met de Tatyana, zij is een Vlaamse presentatrice. Bij haar staat gewoon in het contract dat ze niet op wintersport mag of in ieder geval dat ze niet dit soort dingen mag doen”, gaat Geraldine Kemper.

“Mochten ze mij zo’n contract aanbieden, ik zou het niet ondertekenen. Ik vind dat wintersport bij mijn leven hoort”, reageert Geraldine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.