Marco Borsato’s stiekeme bezoekjes aan ex-vrouw

Foto: Dirk Verbocht

Het leven begint Marco Borsato weer meer toe te lachen. Na de aanklagingen van grensoverschreidend gedrag bij The Voice of Holland, als in de privésfeer met de dochter van een ex-medewerker, is momenteel enkel nog de laatste zaak in onderzoek.

Ook in het privé leven van Marco zijn er sinds kort interessante wendingen. Zo heeft Story fotograaf Edwin Smulders een foto kunnen nemen van de geteisterde zanger aan het huis van zijn ex-vrouw Leontine. De zanger kwam samen met zijn dochter Jada op bezoek.

Volgens bepaalde bronnen zou het niet de eerste keer zijn dat Marco en Leontine samen gespot werden.

Leontine die na de breuk met de schatrijke John Huiberts terug vrijgezel is gaf al eerder aan nog steeds achter Marco te staan. Ook de kinderen bezoeken de geplaagde zanger wekelijks en oudste zoon Luca woont momenteel zelfs bij Marco.

Volgens insiders zou niemand er van schrikken mochten Marco en Leontine terug een koppel worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.