25/02/2024
Antwerpen, BE 9 C

De Nederlandse showbiss

Manager Eloise van Oranje begaat foutje

Foto: NLBeeld

Prinses Laurentien en haar oudste dochter Eloise, die tijdens de jongste Women of the Year Awards in het Stedelijk Museum gezamenlijk een publieksprijs uitgereikt kregen, leren veel van elkaar.

Maar waar de prinses kan bogen op de ervaring van een rijk verleden in de pr- en communicatiesector én als lid van het Koninklijk Huis ook steeds kan terugvallen op de Rijksvoorlichtingsdienst, geldt dat niet voor haar dochter. Eloise doet daarom een beroep op een manager, die haar voorbereid op en/of bijstaat tijdens interviews, bijvoorbeeld.Al mag die manager haar volgens de reporter van Weekend nog wel wat beter voorbereiden op eventuele kritische vragen. 

Bijvoorbeeld over waarom ze als influencer die duurzaamheid promoot toch zo vaak het vliegtuig neemt voor allerlei trips. Op een dergelijke vraag leek Eloise dan ook niet voorbereid: “Ik heb een tijdje gedacht: ik moet echt minder vliegen”, geeft ze toe. “Maar je moet eigenlijk met alles je steentje bijdragen waar het kan. Daar hoor ook minder reizen bij, dat is helemaal waar, daar ben ik me wel bewust van”, klinkt het. “Maar alles stap voor stap.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dries Roelvink: “Het smaakt naar meer”

Next Article

Grote verzoening voor Linda de Mol

You might be interested in …

Showbiss.nl