Grote verzoening voor Linda de Mol

Foto: VTM

Nadat Story eerder al beelden kon publiceren van hoe tv-koningin Linda de Mol en haar (voormalige) grote liefde Jeroen Rietbergen samen een supermarkt verlieten nadat ze samen boodschappen hadden gedaan, weet het blad nu ook zeker dat de twee het weer echt proberen als liefdespaar.

Die geruchten doen al langere tijd de ronde, alleen was het tot nu toe niet gelukt om de twee nog eens samen in één beeld te vangen sinds hun breuk. Een breuk die er kwam nadat bekend werd dat Jeroen, destijds bandleider bij ‘The Voice’ zich achter de schermen van het programma schuldig gemaakt zou hebben aan grensoverschrijdende zedenfeiten.

Hoewel het volgens bronnen uit Linda’s omgeving dus tot een verzoening gekomen is, betekent dat echter niet dat alles alweer koek en ei is tussen de twee. Zo zouden ze nog niet terug letterlijk onder hetzelfde dak wonen. Jeroen zou voorlopig namelijk zijn intrek genomen hebben in haar tuinhuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.