Lee Towers over zijn gezondheid en de mooiste dag uit zijn carrière

Foto: Peter De Smedt

Eén van de mooiste momenten uit zijn carrière, zo noemt hij het zelf. Toen de koninklijke familie op Koningsdag in de rij stond om Lee een hand te komen schudden, kon hij zijn ogen niet geloven. “Dat vond ik machtig mooi. Dat je gewoon van hen een knuffel kreeg. Wie gebeurt dat nou?”, zegt de zanger in Story.

Enige smet op deze mooie dag? De zanger kwam die bewuste dag op het podium met een rollator en daar heeft Lee het nog altijd moeilijk mee. De zanger geeft aan het lastig te vinden dat hij niet wist hoe het publiek ging reageren op het feit dat de zanger het podium opkwam met een rollator.: “Ik weet dat er veel mensen van mijn leeftijd met een rollator lopen, maar toen ik zag dat men zo blij was om mij te zien, was mijn gêne over.

“Ach, het is maar tijdelijk. Het is niet zo dat ik een ongeneeslijke ziekte heb. Het is ook beter voor mijn eigen veiligheid. Ik wil niet nog een keer mijn heup breken”, aldus de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.