Guus Meeuwis toont spijt tegenover zijn kinderen

Foto: Roy Beusker

Nederlandse zanger Guus Meeuwis gaat een druk jaar tegemoet.
Of laten we zeggen, relatief druk, want in het verleden lag de werkdruk zo’n drie keer hoger volgens de zanger.

Door altijd op de baan te zijn mist Guus natuurlijk veel mooie momenten van zijn gezin.
Na al die tijd heeft de zanger het soms nog steeds moeilijk om de voordeur achter zich dicht te slaan. “Dan denk ik: nu moet ik over tien minuten dat pak weer in de auto gooien en dan is vaders weg, omdat vaders om tien uur moet spelen” zegt Guus in Mezza.

Zijn vrouw en kinderen achterlaten zorgde soms voor enorme schuldgevoelens. Ondertussen zijn de kinderen al wat ouder (22, 19, 16 en 13) en heeft Guus beter leren doseren.

Met het feit dat de kinderen ondertussen zonder zijwieltjes door het leven gaan is Guus ongelooflijk trots maar toch vindt hij het moeilijk om ze los te laten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.