20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Lee Towers denkt niet aan stoppen met optreden

Foto: Peter De Smedt

Voor de tweede keer in nog geen jaar tijd zit zanger Lee Towers in het gips. Begin dit jaar struikelde hij over het tapijt in zijn nieuwe woning en brak daarbij zijn heup, en nu zit zijn hand in het gips omdat hij bij een nieuwe val twee middenhandsbeentjes brak.

Ondanks dat hij dus maar niet opnieuw uit de lappenmand geraakt, denkt de krasse zeventiger nog lang niet aan stoppen met optreden. “Met mijn stem is immers helemaal niets mis, die klinkt nog prima”, vertrouwt hij de reporter van Weekend toe.

“Ik vind het optreden trouwens ook nog gewoon veel te leuk”, gaat Lee verder. Dus als het aan mij ligt ga ik gewoon nog een poosje door. Tenzij mensen me gaan vertellen dat het misschien toch maar beter zou zijn als ik stop met zingen. Maar tot nu toe is iedereen volgens mij nog tevreden”, aldus de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

André van Duin haalt alles uit het leven

Next Article

Erica Meiland krijgt bijzonder verjaardagscadeau

You might be interested in …

Showbiss.nl