André van Duin haalt alles uit het leven

Foto: Elvin Boer / MAX

Nu hij voor de tweede keer ontsnapt lijkt te zijn aan een mogelijks fatale slepende ziekte, kan het volgens weekblad Weekend niet anders dan dat theater- en televisiegrootheid André van Duin nog meer de ingesteldheid heeft om niets meer uit te stellen en alles uit het leven te halen.

Al is er volgens hemzelf niet echt iets veranderd met zijn ingesteldheid, lezen we. Die is immers nog altijd hetzelfde gebleven.

“Ik pak immers altijd een beetje de krenten uit de pap. Je moet leuke dingen doen”, zegt de komiek. “Ik ben gelukkig ook op een leeftijd gekomen dat ik dat kan zeggen. De dingen die ik niet leuk vind, doe ik gewoon niet meer”, meent hij al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.