Kroonprinses Amalia vlucht naar het buitenland

Byadmin

06/05/2023
Foto: RVD

Kroonprinses Amalia lijkt Nederland steeds vaker te ontvluchten. De afgelopen maanden vertoeft de prinses steeds vaker in het zonnige Spanje wanneer haar agenda dat toelaat.

Dat Amalia ervoor kiest om steeds minder tijd door te brengen in het land waarover ze op een dag als koningin zal regeren lijkt misschien vreemd, maar valt volgens Story perfect te verklaren.

Sinds er vanuit de onderwereld ernstige bedreigingen aan het adres van de prinses werden geuit, is haar beveiliging zodanig verstrengd dat haar bewegingsvrijheid in eigen land tot een absoluut minimum is ingeperkt. Studeren in Amsterdam kan nog nét, maar lol maken met vrienden is er helaas niet meer bij. Daarvoor trekt Amalia dan maar naar onder meer Madrid en Sevilla, waar ze in tegenstelling tot in eigen land – gelukkig – nog een onbezorgd en anoniem leven kan leiden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.