Jan Keizer eerlijk: “Er zouden meer zangers moeten stoppen”

Foto: Showbiss.nl

De voormalige hitzanger Jan Keizer heeft na het afscheid van BZN definitief afscheid genomen van de bühne, ook al schrijft hij af en toe nog wel mee aan nummers voor andere artiesten en zingt hij zelf thuis nog elke dag. “Ik zit dan achter mijn computertje, zet de muziek aan en zing lekker mee. Dat vind ik hartstikke leuk om te doen.”

“Maar het is niet zo dat ik de bühne nog op ga”, vervolgt hij. “Je moet ook een keer kunnen zeggen: jongens, het is mooi geweest”, vindt hij. “Er zouden trouwens meer zangers moeten stoppen, vind ik. Ik ga geen namen noemen, maar daar zit wat tussen hoor…”, klinkt het in Party.

Anderzijds heeft Jan ook begrip voor die collega’s die maar blijven doorgaan. “Het vak is natuurlijk zó mooi. Het is een verslavend vak”, is hij eerlijk. “Ik snap daarom ook wel dat bepaalde artiesten daarmee doorgaan, maar als je hoort dat het niet meer echt goed is, dan kun je er beter mee stoppen”, geeft Jan nog een wijze raad mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.