29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Jacques Herb: “Het gaat een keer gebeuren”

Foto: Showbiss.nl

Hij heeft zijn zoons al vijftig jaar niet meer gezien en besloot voor hen een videoboodschap op te nemen die ze kunnen bekijken als hij er niet meer is.

Jacques Herb is dus wel ernstig bezig met de dood. “Ik ben realistisch, ik wil het allemaal netjes geregeld hebben”, vertelt hij aan Party.

Maar de dood is uiteraard onweerlegbaar en dat beseft Jacques maar al te goed. “Het is onvermijdelijk, het gaat een keer gebeuren”, deelt Jacques heel nuchter mee.

En als het gebeurt, dan wil hij dat zijn vrouw Diny nog een beetje kan leven. Zij is 18 jaar jonger en zal dus nog heel wat jaren te gaan hebben daarna.

De afgelopen jaren is Jacques drie keer in het ziekenhuis geweest, zo vernam Party. In 2017 kreeg hij een herseninfarct, in 2020 kreeg hij op de Kaapverdische eilanden een longontsteking en in 2023 sloeg corona toe. Het ging toen echt niet goed met Jacques Herb en hij draagt nog steeds gevolgen van die long-covid. Zijn luchtwegen blijven gevoelig en onlangs moest hij opnieuw extra zuurstof krijgen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Ria Valk heeft gehoorschade

Next Article

Dit wordt de tweede werkdag van prinses Alexia

You might be interested in …

Showbiss.nl