Dit wordt de tweede werkdag van prinses Alexia

Foto: RVD - Martijn Beekman

Hoewel haar niet dezelfde hoeveelheid koninklijke verplichtingen wacht dan haar oudste zus kroonprinses Amalia, zal prinses Alexia het toch geweten hebben dat haar officiële koninklijke leven echt begonnen is, nu ze meerderjarig is.

Nog maar pas geleden vervulde ze met de doop van het naar haar vernoemde baggerschip Vox Alexia haar eerste officiële solo-opdracht namens het Koninklijk Huis, of daar komt ook al meteen haar tweede opdracht aan, schrijft het tijdschrift Weekend.

Die tweede werkdag is Prinsjesdag, waarbij ze voor het eerst aanwezig zal zijn wanneer haar vader de Koning de Troonrede voorleest voor de Verenigde Kamers der Staten-Generaal. Ze zal dan ook voor het eerst meerijden in de Koninklijke Stoet vanaf Paleis Noordeinde naar de Koninklijke Schouwburg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.