13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Het grote verlies in het leven van Ellemieke Vermolen

Foto: VTM

Van 2008 tot 2021 was schrijfster en voormalig actrice en presentatrice Ellemieke Vermolen getrouwd met topkok en mediapersoonlijkheid Sergio Herman. Samen kregen ze drie zonen: Noah (°2009), Zenna (°2010) en Josha (°2017).

Helaas kwam de kleine Josha na een zwangerschap van 39 weken levenloos ter wereld. Over dat dramatische verlies in haar leven schreef Ellemieke het boek ‘Kom weer in je kracht na verlies’, waarin ze tips geeft over hoe om te gaan met het verlies van een dierbare. “Ik wilde niet met het verdriet blijven rondlopen. Ik wilde het op deze manier een plek geven”, lezen we in Weekend.

“Het is ook voor het verlies van je partner Als ik het betrek op mijn scheiding: in één keer was mijn gezin uit elkaar. Ik was mijn man kwijt en mijn kinderen voor een deel. Dat is ook verlies. Dus alle tips die in mijn boek staan heb ik zelf toegepast op mijn scheiding”, vervolgt Ellemieke. “Mensen om mij heen vroegen: ‘Hoe ga je dit nu doen?’ Ik zei: ‘Met twee vingers in mijn neus.’ Er is niks ergers dan een kind verliezen. Het is niks een scheiding, hoe erg het ook is”, besluit de schrijfster.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Henny Huisman toont zijn goede hart 

Next Article

Hier leerde Jaap Reesema zijn echtgenote kennen

You might be interested in …

Showbiss.nl