Henny Huisman toont zijn goede hart 

Foto: William Rutten / SBS6

De legendarische tv-presentator Henny Huisman weet hoe je niet alleen entertainment, maar ook een stukje menselijkheid brengt. 

Onze geliefde Huisman ging op een avontuurlijke reis door Azië met andere Nederlandse bekendheden zoals Frits Barend en Edwin Rutten. Maar het was een simpel sjaaltje dat de reis onvergetelijk maakte. “In Azië hadden we een paar fixers die alles voor ons hadden geregeld. Toen we na twee weken afscheid van hen namen, kregen we allemaal een sjaaltje ter herinnering,” vertelde Huisman in Panorama. Maar dit was geen gewoon sjaaltje voor Huisman. Dit was een relikwie, een tastbare herinnering aan een reis en aan mensen die weinig hebben maar veel geven. 

“Als ik in Nederland een interview geef, dan draag ik dat sjaaltje op de foto. Ik zal dat sjaaltje nooit wegdoen, dat voelt echt als een relikwie voor mij,” aldus Huisman in Panorama. Als dat geen showbizz met een hart is, weten wij het ook niet meer!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.