Het donkere verleden van Thomas Berge

Foto: Showbiss.nl

Het gaat zanger Thomas Berge, echte naam Chiel Ottink, voor de wind momenteel. Nadat zijn vriendin Elianne eind vorig jaar beviel van hun eerste kindje samen, zoontje Saint – Thomas heeft met Jack ook een zoon uit een eerdere relatie – blijkt het koppel nu alweer in blijde verwachting te zijn. Thomas bezingt zijn geluk dan ook in zijn nieuwe single ‘Thuis Bij Jou’.

En Thomas is maar al te blij met al dat geluk in zijn leven. Geluk dat hij te danken heeft aan zijn doorzettingsvermogen en vechtersmentaliteit. Die hielpen hem namelijk bij het overwinnen van zijn drank- en drugsverslaving volgens Party.

Op het dieptepunt van zijn leven dronk de knappe zanger – die op zijn veertiende al zijn eerste biertje dronk en zich op zijn twintigste al liet opnemen in een verslavingskliniek – naar eigen zeggen maar liefst een fles wodka per dag. Ook gebeurde het in die periode weleens dat hij moederziel alleen op de bank naar Comedy Central zat te kijken met een gram van het beruchte witte poeder als enige gezelschap, omdat dat het enige was waar hij nog vrolijk van werd. Maar gelukkig is het uiteindelijk toch nog allemaal goed gekomen met hem.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.