22/06/2024
Antwerpen, BE 18 C

De Nederlandse showbiss

Dan Karaty: “Ik had geen uitknop”

DPG Media België

Door zijn medewerking te verlenen aan verschillende dans- en entertainmentprogramma’s van RTL – zoals ‘So You Think You Can Dance’ en ‘Holland’s Got Talent’ – werden de Amerikaanse choreograaf en danser Dan Karaty en zijn onafscheidelijke brede glimlach grotere beroemdheden in Nederland dan in eigen land.

Maar die o zo bekende Amerikaanse lach blijkt echter jarenlang een façade te zijn geweest voor onderliggende gevoelens van angst, stress en zelftwijfel. Gevoelens die hij met alcohol trachtte te onderdrukken. En Dan dronk veel. Heel veel. Dat vertelt hij zelf in een interview met LINDA.

“Ik liep een club in met *NSYNC, in de jaren ’90 een van de populairste boysbands, en wist zeker dat alle ogen op mij gericht waren”, begint Dan. “En de enige manier om die gedachte te onderdrukken, was drinken. Alleen had ik geen uitknop: ik dronk altijd veel te veel”, vervolgt hij. “Waardoor ik de volgende ochtend nog meer last had van spanning en daar dan maar één oplossing voor zag: alcohol”, besluit Dan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Het donkere verleden van Thomas Berge

Next Article

Dit is de mooiste herinnering van actrice Elise Schaap

You might be interested in …

Showbiss.nl