Hernieuwd liefdesgeluk voor Katja Schuurman?

Foto: VTM

Na nog geen jaar liefdesgeluk kwam er enkele maanden geleden een einde aan de relatie tussen actrice, zangeres en presentatrice Katja Schuurman en Niek Schrijvershof.

Nieuws dat behoorlijk onverwachts kwam, aangezien Niek Katja eerder nog zijn liefde verklaarde in een exclusief interview met Story. Daarin gaf hij ook aan er helemaal geen probleem mee te hebben dat zijn geliefde op de voorgrond staat, terwijl hijzelf op de achtergrond blijft.

Volgens datzelfde magazine zou er nu ook terug iets moois bloeien tussen de twee. Zo zag een van hun fotografen hoe ze tijdens een gezamenlijk etentje even van tafel wegslopen om samen van de zonsondergang te genieten. Gedrag dat wel heel erg aan dat van een verliefd koppeltje doet denken. Voorlopig willen echter noch Katja noch Niek een eventuele verzoening bevestigen of ontkennen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.