15/04/2024
Antwerpen, BE 8 C

De Nederlandse showbiss

Henny Huisman: “JoepiedePoepie in zijn onderbroekie, ik wil dat best een keer meemaken”

Foto: William Rutten / SBS6

Henny Huisman kijkt ontzettend uit naar de reis die hij gaat maken met het populaire programma “Beter Laat Dan Nooit”. Samen met Frits Barend, Ad Visser en Edwin Rutten, trekt het tv-icoon er binnenkort op uit.

“Ik ben erg benieuwd naar de gesprekken met de mannen en de chemie die er onderling wel of niet ontstaat”, vertelt Henny in “Party”. 

Frits en Edwin hebben gymnasium gedaan en volgens Henny is ook Ad erg intelligent, Henny daarentegen is een gewone jongen van het volk, die gaandeweg in het leven veel dingen heeft opgepikt. Dit verschil lijkt voor Henny interessant te gaan worden tijdens de reis.

“Mijn moeder van 94 vroeg van de week wanneer we dan gaan oefenen”, vertelt Henny. “Het zal vooral het ongemak zijn van vier oudere heren, dat is leuk om naar te kijken.”

Het tv-icoon kijkt er naar uit om Edwin Rutten, JoepiedePoepie genaamd door Henny, in zijn onderbroek te zien. “Ik wil dat best een keer meemaken”, grapt hij. Ik denk dat hij een grote witte onderbroek heeft met een gulp erin, maar het kan ook een spannende slip zijn, we gaan het meemaken”, rondt hij af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Ontdek waarom Martien Meiland verplicht op een vouwbed moet slapen

Next Article

Verzoent de familie Hazes zich met elkaar?

You might be interested in …

Showbiss.nl