Verzoent de familie Hazes zich met elkaar?

Foto: VTM

Zanger André Hazes is nog maar net terug uit Amerika, of nu zit zijn moeder in de USA. Aan Party vertelt André dat de twee elkaar dus eigenlijk afgewisseld hebben. Hij vermoedt dat zijn moeder daar geniet van een vakantie: “Ze heeft groot gelijk ook”, meent hij.

Helaas blijft het contact tussen Rachel en haar kinderen slecht. Op de vraag of moeder en zoon elkaar spreken antwoordt André: “Nog steeds weinig”. Een familiehereniging met zijn moeder en zus ziet hij op korte termijn ook niet gebeuren. “Al denk ik dat diep in ons hart wel allemaal willen. Maar zoiets kan je niet forceren, vooral ik niet.”

André heeft dan ook zowel met zijn moeder als zus geen lekker contact: “Ik heb weliswaar geen ruzie met hen, maar zij hebben dat wel met elkaar. Dat maakt het lastig”, legt hij uit. Gelukkig kan hij zich optrekken aan zoontje Dré. “Als ik mijn zoon van school haal en ik zie die lach op zijn kop, dan telt niks anders meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.